Passie voor muziek & amusement!

QkelleQ (uitspraak: kukeleku = geluid van een haan) onderscheidt zich ten opzichte van andere bureau’s door de focus op slechts één of enkele shows met een beperkt aantal nauw samenwerkende artiesten.

Deze unieke aanpak biedt geen bonte verzameling van artiesten waarbij onderling nauwelijks afstemming plaatsvindt en tussentijds verschillende technici installaties opbouwen of tijdens de optredens weer afbreken. Onze artiesten werken samen aan één show vergelijkbaar met de Heeren van Amstel Live of de concerten van de Toppers. Deze artiesten zingen elkaars repertoire en maken gebruik van elkaars talenten voor de muzikale begeleiding waaraan ze enorm veel plezier beleven. Hierdoor ontstaat een duidelijk merkbare chemie onderling; volgens ons één van de randvoorwaarden voor ECHT amusement!

Eigen licht- & geluidstechnici, met eveneens zeer ruime ervaring, zijn bekend met zowel de artiesten als het repertoire en kennen de show tot in detail. Hierdoor leveren ze een perfecte bijdrage, en maken de show hiermee ”helemaal af”.

Met inmiddels ruim 25 jaar ervaring in showbusiness zijn we als geen ander in staat liveshows van A tot Z te organiseren op iedere gewenste locatie, zowel in binnen- als buitenland. Met de nieuwste show “Heeren On Tour” die najaar 2015 officieel van van start gaat, worden momenteel reeds enkele try-outs uitgevoerd en de eerste reacties zijn veelbelovend!

Heeren van Almelo 5

  • Eén offerte, één aanspreekpunt

  • Eén factuur, 6% BTW

  • Spectaculair licht & geluid volledig verzorgd

  • Compleet georganiseerd op iedere locatie

  • Ook in het buitenland

Offerte aanvragen